Keratine Behandelingen

De keratine behandeling van Inoar maakt uw haar gezond, zacht en stralend. Afhankelijk van de gekozen keratine behandeling vermindert het volume van uw haar tot maar liefst 90%, steil haar is dus eindelijk binnen handbereik! In tegenstelling tot chemische straightners die uw haar beschadigen, is onze natuurlijke keratine behandeling de oplossing omdat dit uw haar juist voedt en herstelt.

Elk haartype kan veilig een keratine behandeling ondergaan. Omdat het haar gevoed en herstelt wordt is de keratine behandeling bij uitstek bedoeld voor mensen met dof en droog haar. Het maakt daarbij niet uit of dit het gevolg is van de stijlstang of het te vaak kleuren van uw haren. De keratine behandeling zorgt ervoor dat uw haar weer gezond en glanzend wordt.

Een andere positieve eigenschap van de keratine behandeling is dat het haar op een natuurlijke manier steil wordt. Het volume verminderd met 50 tot 90 procent! Voorheen onbehandelbaar haar is na een behandeling weer eenvoudig in model te brengen. Bij onbehandelbaar haar kunt u denken aan een keratine behandeling krullen of keratine behandeling kroeshaar.

Nieuw is de mogelijkheid voor een botox keratine behandeling. Haar dat versleten is door chemische behandelingen en onder invloed staat van de dagelijkse schadelijke stoffen verkrijgen hiermee weer de voedingsstoffen die essentieel zijn voor de gezondheid van uw haar. Het volume van uw haar wordt tot maximaal 30 procent verminderd zonder de natuurlijke vorm van uw haar te verliezen. Steil haar wordt steiler en golvend haar zal perfecte golven hebben.

Wij werken met verschillende keratine behandelingen van Inoar. Hieronder een aantal voorbeelden.

De Inoar Moroccan keratine behandeling is een wereldwijd bekende en revolutionaire keratine behandeling.

De exclusieve formule is rijk aan witte klei, cacao olie en mineralen en zorgt ervoor dat de natuurlijke schoonheid van het haar wordt hersteld en het volume van het haar drastisch wordt verminderd. Volume verminderd drastisch, het haar wordt steil, herstelt en hydrateert, en de geur is zeer aangenaam.

De werkzame ingrediënten die het haar voeden en hydrateren zorgen voor herstel met heerlijk zacht, glad en glanzend haar als resultaat. Afhankelijk van haartype en haarstijl is er na de eerste behandeling al sprake van een straightening effect van 60% tot en met 100% voor een duur van 3 tot 5 maanden.

De Inoar GHair keratine behandeling is bekend omdat het zelfs de meest lastige haartypes weer behandelbaar maakt.

De formule van deze keratine behandeling zorgt ervoor dat zeer droog, breekbaar en/of weinig elastisch haar omgetoverd wordt tot steil, zijdezacht en zeer glanzend haar.

Diepe hydratatie, zijdezachte, steile en zeer glanzende haren, het alternatief voor relaxen en straightenen.

Uniek aan de werkzame ingrediënten is dat het zorgt voor diepe hydratatie. Deze behandeling is dan ook bij uitstek geschikt voor haartypes die veel vocht tekort komen zoals kroeshaar, afrohair en chemisch behandeld haar. Naast vochtherstel is er, afhankelijk van haartype en haarstijl, al sprake van een straightening effect van 40% tot en met 100% na de eerste behandeling voor een duur van 3 tot 5 maanden.

Relaxen en straightenen zorgen voor breekbaar en permanent beschadigd haar. De Inoar GHair keratine behandeling voedt het haar op een natuurlijke wijze met keratine. Dit resulteert in steil haar zonder de structuur van het haar te beschadigen.

De Inoar BotoHair keratine behandeling is een unieke formule die te vergelijken is met een botox behandeling, maar dan voor het haar. Het vult de haarvezel met keratine en andere werkzame ingrediënten die zorgen voor gezond, glanzend en behandelbaar haar. Het behoudt de natuurlijke haartextuur omdat het volume slechts tot maximaal 20% verminderd. Steile haren blijven steil en krullend haar behouden hun krullen.

keratine behandeling met 0,2% formaldehyde;

volume en krul behoud;

behoudt de natuurlijke haartextuur;

essentiële voeding en hydratatie.

Deze innovatieve formule bestaat uit eiwitten en diverse ingrediënten die het haar weer glans en een luxe zijdeachtig gevoel geven. Afhankelijk van haartype en haarstijl heeft BotoHair het vermogen om het haar al na de eerste behandeling 50% tot en met 100% minder pluizig en droog te maken voor een duur van 2 tot 3 maanden

Prijzen:

Kort haar €65
Schouderlengte €85
Medium lang haar €100
Lang haar €115
Zeer lang haar €130

*Bij kroeshaar word er een toeslag van €15,- bij gerekend